Bli en del av Arktisk Meny

Arktisk Meny er et nettverk som består av entusiastiske spisesteder og produsenter i Nord-Norge og på Svalbard. Formålet med nettverket er å fremme og videreutvikle arktisk matkultur, historie og råvarekunnskap. Kombinert med skaperglede og kunnskap om lokale råvarer byr kokker og produsenter fra Arktisk Meny på det beste som finnes i landsdelen.

Alle kategorier spisesteder er representert, men det som kjennetegner bedriftene er et ønske om å sette fokus på landsdelens førsteklasses råvarer og retter, samt å øke interessen for nordnorsk matkultur.

Gjennom medlemskap vil du være med på å fremme landsdelens matgleder gjennom å ta del i nettverkets erfaringer og kunnskaper, samt representere og selge vår matkultur i inn og utland.

Ta kontakt med Jørn-Eirik Johnsen i Arktisk Meny for å få vite mer om fordelene med å være medlem i Arktisk Meny.