Inspirasjonsseminar med Norges sjømatråd og Arktisk Meny

Norges sjømatråd og Arktisk Meny inviterer til inspirasjonsseminar med den kjente kokken Terje Ness som seminarleder.

 

Mandag 10. november vil det arrangeres seminar og workshop med fokus på nye internasjonale mattrender og bruk av norske råvarer. Målgruppen for seminaret er «unge» nordnorske kokker som vil være med på å utvikle det nordnorske kjøkken.

Seminaret avsluttes med en intern konkurranse hvor tre vinnere vil bli tildelt et reisestipend ut i verden. Stipendet er opprettet av Norges sjømatråd i samarbeide med Sparebank1 Nord-Norge for å stimulere til videreutvikling og økt matfaglig kompetanse for landsdelens kokker. Seminaret vil bli holdt på Skarven Kulinariske Teater i Tromsø, og deltakerne vil bli presentert under middagen på konferansen Agenda Nord-Norge hvor også stipendene vil bli delt ut.

Påmeldingsfristen er kort, så ønsker du å delta på denne muligheten, send en mail og meld deg på. Påmelding må også bestå av en kort egenpresentasjon, arbeidssted og alder.

Det vil bli plukket ut ni deltakere ut i fra innkomne påmeldinger. Mer informasjon her.

Ta gjerne kontakt med Jørn-Eirik på mobil 416 75 330 eller mail jorn.eirik.johnsen@nhoreiseliv.no