Arktisk Kokk 2015
ARKTISK KOKK 2015, NORDNORGES BESTE KOKK!
Nord-Norges beste kokk kåres i forbindelse med Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Fløyahallen i Tromsø, tirsdag 15. september.
Vi inviterer alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten, til å delta i det 15. mesterskap for arktiske kokker.
Det skal komponeres en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:
Forrett: Laksefilet fra Lerøy Aurora
Hovedrett: Sadel og slagside av lam fra Sørreisa, jordskokk og gulløye
Dessert: Multebær, bringebær, Valrhona Caraïbe 66%
Påmeldingsfrist 29. juni 2015 kl. 24:00.
Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 14. juli 2015.
Mer informasjon og påmeldingsskjema
Din Arktisk Meny-kontakt;
Jørn-Eirik Johnsen
Mob. 416 75 330