Arktisk Kokk 2015

ARKTISK KOKK 2015, NORDNORGES BESTE KOKK!

Nord-Norges beste kokk kåres i forbindelse med Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Fløyahallen i Tromsø, tirsdag 15. september.

Print

Vi inviterer alle kokker med arbeidssted i Nord-Norge og Svalbard, samt Hurtigruten, til å delta i det 15. mesterskap for arktiske kokker.

Det skal komponeres en treretters meny ut fra følgende hovedråvarer:


 

Forrett:        Laksefilet fra Lerøy Aurora
Hovedrett:  Sadel og slagside av lam fra Sørreisa, jordskokk og gulløye
Dessert:       Multebær, bringebær, Valrhona Caraïbe 66%

 


 

Påmeldingsfrist 29. juni 2015 kl. 24:00.
Hvem som får delta i selve finalen vil være klart 14. juli 2015.

Mer informasjon og påmeldingsskjema

Din Arktisk Meny-kontakt;
Jørn-Eirik Johnsen
Mob. 416 75 330