Markedskompetanse til din bedrift!

Reiseliv i Nord tilbyr markedskompetanse til din bedrift, med to ulike modeller: Markedssjef til leie eller Bli sjef i ditt eget marked. Uansett hva du velger så skal vi gjøre vårt ytterste for at dette skal gi god gevinst for din bedrift!

Markedssjef til leie

Bedriften og RiN blir enige om en langtidskontrakt der bedriftens markedsføringsbehov ivaretas av oss. Reiseliv i Nord tar seg av din hjemmeside, styrer bruken av sosiale medier, bygger kundedatabase og står for utgivelse av selgende nyhetsbrev.

Vi utførte et slikt oppdrag for en av våre medlemsbedrifter, Målselv Fjellandsby, i 2013/2014-sesongen, noe som ga gode resultater for bedriften.

Ta kontakt med Erik Joachimsen i Reiseliv i Nord AS for et godt medlemstilbud for medlemmer av NHO Reiseliv Nord-Norge.


Bli sjef i ditt eget marked

Reiseliv i Nord introduserer deg til viktige markedsverktøy, og lærer deg hvordan du kan bruke disse på en smart måte. Spar markedsføringskroner og ta markedsandeler med egne ressurser!

Reiseliv i Nords markedspakke inkluderer

  • Analyse av bedriftens produkt og målmarked
  • Introduksjon til merkevarebygging
  • Råd vedrørende egen hjemmeside
  • Bruk av sosiale medier
  • Etablering av egen epostdatabase
  • Utforming og utsendelse av nyhetsbrev
  • Annonsering i digitale medier
  • Skriftlig dokumentasjon

Målet er at din bedrift skal ha en selvgående person som håndterer alt markedsarbeid i bedriften. Det du trenger er et godt produkt med markedspotensial samt en solid forankring i egen organisasjon.

Pakketilbud for medlemmer i NHO Reiseliv Nord-Norge;
Kr 25.000,- (Ikke-medlemmer: kr 32.000,-). Vår kundetilpassede løsning utføres i samarbeid med den enkelte bedrift, fortrinnsvis på bedriftens forretningsadresse.
Priser eks.mva. Våre reisekostnader kommer i tillegg. Dette er en rimelig investering som garantert vil gi økt synlighet og omsetning for din bedrift.

Vollan Gjestestue på Nordkjosbotn har gjennomført dette prosjektet, med meget gode resultater.

Ta kontakt med Reiseliv i Nord i dag:

Erik Joachimsen
Mob 97 09 38 30